Suroviny nakupujeme od poctivých výrobců a pěstitelů. Přečtěte si jejich příběh...
Již po tři generace se Kölbelovi věnují pěstování a zpracování révy vinné. Syn František začal v posledních letech zpracovávat hrozny z Kyjova-Sliny i z pronajatých vinohradů v Kostelci a Strážovicích. Vinařství tvoří vína podle vyzrálosti hroznů a v závislosti na kvalitě ročníku se snahou o vytváření charakteru odrůdy. Při řezu se dbá na to, aby kvalita hroznů byla nadřazena nad kvantitou. V roce 2015 vytvořili novou řadu NATUR. Jedná se o vína s minimem zásahů při výrobě, bez taninů, enzymů a s minimem síry. Ocení je zákazníci hledající originalitu.
Dr. Munzinger GmbH & Co. KG je rodinnou firmou, kterou před více než 30 lety založil Dr. Bernd Munzinger v bavorské alpské zemi. Mnozí znají jeho proslulé ovocné řezy, které byly již tehdy k dostání exkluzivně v lékárně! Obsahují výhradně přírodní ovoce jako např. sultánky, sušená jablka, meruňky, banány, manga, ananas a fíky. Šetrné zpracování dle vysokých standardů kvality IFS Food certifikace garantuje nejlepší možný příjem velmi cenných obsahových látek, bez přídavku konzervačních prostředků.
Čaje špičkové kvality pěstované na nejstarší a v současnosti jediné čajové plantáži v Evropě na ostrově São Miguel (Azory).
Zde se pěstuje tento nádherný výrobek, který je od roku 1883 čajem. Od té doby je zachovávána původní tradice Orientu, které jsou v této rodině již pět generací.
Základem sortimentu rodinné palírny Walcher (od roku 1966) je pálenka z hroznů, v Itálii známá pod názvem Grappa. Ostatně právě vinice jsou v jihotyrolském údolí Alto Adige k vidění nejčastěji. K dokonalosti dovedené pradávné umění destilace ve vodní lázni dělá z Grappy od Walcherů stěží popsatelný požitek. Právě z dílny Walcher pak pochází doporučení, že mladá Grappa se musí podávat při teplotě 8 - 10 ° C, kdežto vyzrálá Grappa pak chutná ideálně mezi teplotami 15 - 18 ° C. Ale značka Walcher samozřejmě není jen Grappa. Proslulý je také jejich Gin, Fernet a různé druhy likérů, z nichž meruňkový a mandlový jsou jedněmi z nejlepších na světě. Likéry pod známkou BIOSTILLA se mohou honosit certifikovaným BIO původem surovin.
V rodinné manufaktuře Naturprodukt vše důkladně testujeme, jak po stránce kvality ... tak také chuti. Do distribuce, tedy za Vámi všemi, posíláme až produkt, který nám všem chutná a který splňuje to, co od něho očekáváme. A pak jednoznačně zaujme místo v našem domácím špajzu k následnému použití. Tedy vše co sami vymyslíme a vyrobíme si pak také hojně užíváme. Vše je o celkovém smýšlení. Pracovat s lidmi, které jejich práce baví, kteří stále přemýšlejí a vylaďují pracovní postupy i chutě produktů. A my jsme moc rádi, že v našem týmu jsou kolegové a kolegyně, kteří s těmito postoji přirozeně rezonují.
Tradiční španělský výrobce pražené kávy od roku 1950. Nyní exkluzivní dodavatel pro restauraci Pasta&Café Romana a e-shop Natur-kiosek.cz
Více o kávě SAULA si můžete přečíst na našem blogu ZDE.