Blog

Štítek: "detox"

Čas na Bachovy květy

11. 10. 2021 / Aktuality

Název „Bachova květová terapie“ má v podvědomí mnoho z nás. Co se ale za jménem Dr. Bacha a jeho převratného objevu vztahu květin a lidského zdraví ukrývá doopravdy? To je na mnohahodinové povídání, proto se pokusím alespoň v několika řádcích nastínit to nejpodstatnější. Především to, že posláním Dr.Bacha se stala touha do života lidí navrátit duchovní význam a radost.

Jarní probuzení

26. 3. 2019 / Aktuality

Byť se venku střídá počasí jako na apríla, vůni nového období lze jen stěží přehlédnout. Pomyslné klepání jara na naše dveře nás probouzí ze zimního spánku, abychom načerpali energii z nového života, očistili tělo, mysl a domov. V dnešním článku se budeme věnovat prvním dvoum, s tou poslední si pak jistě poradíte hravě sami.

Bříza - bílá bohyně

13. 4. 2018 / Aktuality

Stejně jako se labuť mění z ošklivého tmavého tvorečka v nádhernou a ladnou bytost, mění se i bříza. V mládí je hnědá a s věkem roste do něžné bílé krásy. Něco z jejího půvabu nám propůjčuje svými lístky a my díky ní můžeme čerpat tu pravou jarní energii po dlouhé a táhlé zimě.

3 tipy na jarní očistu

27. 4. 2017 / Aktuality

I když si s námi počasí ještě občas pohraje v typickém aprílovém stylu, příroda se probouzí ze zimního spánku. A nejen příroda. Také lidské tělo se připravuje na více slunce a teplejší dny. Právě jaro je ta nejlepší doba na celkovou očistu organismu. V tomto čase je ideální zařadit do jídelníčku právě vyrašené výhonky, mladé listy a čerstvě vykvetlé květy. Tekutiny můžete doplňovat odvarem z bylin, a dopřát si tak třeba čtrnáctidenní detoxikační kúru.