Stravenky SODEXO od 14. 9. 2020
Chtěli jste u nás platit stravenkama? Nyní je zde tato možnost. Podepsali jsme smlouvu se společností SODEXO a od 14. 9. už vše funguje
Chtěli jste u nás platit stravenkama? Nyní je zde tato možnost. Podepsali jsme smlouvu se společností SODEXO a od 14. 9. už vše funguje
Sto kuchařů, sto různých postupů a sto zaručených tvrzení, že "takhle je to správně a jinak to být nemůže". To jsou těstoviny (pasta) na tradiční způsob "carbonara". V čem se ale těch sto kuchařů shodne je, že do nich rozhodně nepatří smetana. Někteří pak přidávají celá vejce, jiní jen žloutky. Nicméně můžeme být v klidu, ani Italové samotní se neshodnou, která "carbonara" je ta jediná pravá. My přinášíme náš recept, osvědčený a "testovaný" na tisících strávníků. Kromě kvalitních ingrediencí pak je nutné správné načasovaní jednotlivých techologických operací, což ostatně dosvědčí i nejeden zapálený kuchtík u domácího sporáku. Jdete do toho?
Levandule na našich záhonech rozkvétají. Je to krása nesmírná, jak jistě pochopí každý, komu tato vděčná léčivka roste na zahradě, nebo kdo na vlastní oči, nos i uši zažil lány kvetoucí levandule ve francouzské Provence.
Dle pokynů nadřízených orgánů Vám přinášíme souhrn pravidel, které si, prosím, pečlivě prostudujte a hlavně si je vezměte k srdci. Chráníte tak nejen sebe, ale i ostatní klienty, pozažmo celou naši restauraci.
Jarní dny jsou krásné, stromy kvetou, ptáci švitoří, hmyz bzučí a my chystáme postupné otevření. Ještě pár dní a budou alespoň zahrádky. Také se tak těšíte?
All you eat is love. To je naše letošní heslo, protože zkrátka láska prochází žaludkem a nikdy jinak.
Něco o tom, jak se po svátcích zase dostat do sladké formy...
I u nás máme na konci roku provoz trochu jiný, než v běžné dny. Zde je k náhledu provozní doba, během níž Vás vždy rádi pohostíme.
Celý team Pasta&Café Romana z Havířova děkuje všem zákazníkům, klientům, příznivcům i přátelům za přízeň v průběhu celého roku. Naši práci děláme s maximálním nasazením, radostí, vášní a láskou k řemeslu. Tento trend budeme držet i v roce budoucím, navíc pro Vás chystáme další originální receptury pro osvěžení těla i ducha.
S velkým potěšením také můžeme oznámit, že částka ve sbírce na Petríka Ivanička se v roce 2019 přehoupla přes hranici 400 tisíc a pořád roste. Malá pokladnička na Rynečku je stále nachystaná pro štědré dárce hotovosti a stransparentní účet v UniCredit Bank 1387404898 / 270...
Sous-vide (čti sú-víd) je název z francouzštiny a znamaná "ve vakuu". V gastronomické praxi pak představuje šetrný a vynikající způsob přípravy pokrmů (zpravidla masa). Princip je v podstatě jednoduchý.